Frilanskontor

Velkommen til Frilanskontor med fokus på fagorganisering.

Hva vil det si å være fagorganisert som frilanser? Hvilke potensielle fordeler kan det ha? Til frilanskontor 13 februar kommer Eddie Andresen, leder for Creo Rogaland og Johan Egdetveit fra LO for å snakke om fagorganisering. La oss bli klokere på dette sammen. Ta med deg alle spørsmål du har og kom. Og blir du overbevist er det er til og med mulig å verve seg.

Vi starter dagen klokken 10 presis med kunstnerisk verksemd av Liv Runesdatter, John Derek Bishop og Jens Borge.

Hva er frilanskontor?
Star, DansiS, RAS og Tou inviterer deg til å legge kontordagen din på Tou mellom kl.10.00 - 15.00 en gang i måneden. Nytt av året er at vi holder til på T-Time!

Sammen vil vi se nærmere på hvordan ulike tilskuddsordninger som for eksempel kulturrådet og andre støtteordninger er oppbygd, hvordan søknader behandles og hva som gjør en søknad sterkere. Etter behov vil vi hente inn kompetanse som kan hjelpe oss å løfte Rogalandssøknadene slik at vi kan endre den skeive ressursfordelingen i feltene våre.

Vi fra Star, DansiS, RAS og Tou være tilgjengelig for spørsmål, enten det gjelder innspill på din søknadstekst, budsjett eller andre ting du lurer på.

Vi vil at lokale kunstnere skal stå enda tettere sammen, støtte og utfordre hverandre, slik at kunstnertilværelsen ikke blir isolert og administrasjonsarbeidet så kvelende.

Og ikke minst ønsker vi å treffe dere! Frilanskontoret er åpent for alle fagfelt!

← Tilbake til program