Beharie

"I tre finfine kvarter var rommet overlatt til Beharie (Christian Roger Beharie), også han fra Sandnes. Den mannen kan nå akkurat så langt han vil", skrev Stavanger Aftenblad om Beharie etter hans konsert med Thomas Dybdahl i Sandnes Kulturhus 22. oktober.


Det ble et imponerende terningkast 6 til Beharies første konsert i hjembyen siden ungdomsårene, og allerede 25. mars 2022 kommer han til Tou! Ny musikk er på vei, og vi gleder oss til å ha Beharie på besøk i Maskinhallen.


Hans nyeste EP «Beharie // Beharie» ble sluppet i april til kritikerroste omtaler fra fans og media, nasjonalt og internasjonalt. Wonderland Magazine skrev blant annet:


"It might be too early to crown the EP of the year just yet, but this is certainly one of our best contenders".


Beharie (Christian Beharie) er en ung, gammel sjel med et særegent uttrykk som balanserer mellom identitetssøking og selvstendighet. Den såre vokalen er krydret med himmelske vokalharmonier, og befinner seg dypt inne i indie-/soul-landskapet. Han skaper en musikalsk verden som trekker tråder mellom råskapen og historien til soulen, blandet sammen med melodiøse og eksperimenterende linjer fra pop, indie og singer-songwriter-sjangeren.

← Tilbake til program