UFLAKKS x Isje Din Bisj! - En kvinnedagsmarkering

UFLAKKS x Isje Din Bisj! - En kvinnedagsmarkering


Lørdag 6.mars arrangerer UFLAKKS Stavanger konserten Isje Din Bisj!  for å markere kvinnedagen. Vi gleder oss til å invitere dere til Maskinhallen på Tou og at vi sammen kan feire alle råe kvinner! Vi er superstolte over å kunne presentere KAMARA, Emma Noor og MWOAH! The band på scenen denne kvelden. Vi er også glade for å fortelle at denne konserten blir fri alder!


KAMARA toppet Musikknyheters liste over mest spennende norske debutanter, ble hun nominert til «Årets Nykommer» under P3 Gull og hadde en av sommerens mest spilte låter på radioen med pop-perlen «20 Something» i 2020. Hun har allerede spilt på by:Larm, Trondheim Calling og Øyafestivalen, karismaen hun tar med på scenen kan kort beskrives som lekent, dynamisk og ikke minst utrolig gøy. Født i Sierra Leone og oppvokst i Bergen, har 22 år gamle Fatumata Kamara nylig startet sin artistkarriere. Hun synger og skriver sine egne låter med en distinkt og særegen vokal som beveger seg høyt og lavt på hennes høyst avhengighetsskapende tekster. I sitt tekstunivers møter KAMARA verden med et satirisk blikk; hun utfordrer normer og selvpåførte regler, utforsker identitet, selv-kjærlighet og et sterkt generasjonsskifte i samfunnet. Med sterke melodier og fengende låter er KAMARA sin musikk renspikket pop, hvor hun markerer seg som en unik artist i dagens musikklandskap. Hun er medvirkende på fire av låtene på Lars Vaular sitt album "Flere Steder Alltid". I 2020 fulgte hun opp debutsingelen "20 Something" med "Don't Call My Name" og "Sideways" som alle ble listet på P3.


Emma Noor har alltid hatt en kjærlighet for musikk! Hun gikk fra å synge på en hjemmesnekret scene i garagen, til å være med på MGPjr med sin egen låt og til å bli blant topp 10 i Idol 2018. Nå tar hun for seg en mer voksen, pop/soul-inspirert sound og på Isje Din Bisj får vi høre sanger fra Emma Noor sitt kommende debutalbum for første gang spilt på en scene!


MWOAH! The Band er Bergens ferskeste indie pop duo. Uma (bass & vokal) og Disco (gitar & vokal) skriver musikk på soverommet som også kunne vært lydsporet til MWOAH!s egen IRL coming-of-age film, med drømmende melodier og søte tekster inspirert av enda søtere hundevalper, rosa skyer, sukkerspinn og rulleskøyter. De spiller sin første konsert på Isje Din Bisj!


Fri aldersgrense

------

COVID-19
Dette er et arrangement som skjer under Covid-19 situasjonen. Vi ber derfor alle publikummere om å ta hensyn til hverandre og reglene som er satt av myndighetene og på Tou.

På grunn av publikumsrestriksjoner vil det kun være et begrenset antall billetter tilgjengelige til arrangementene på Tou. 

Vi ber publikum om å holde seg hjemme dersom de kjenner symptomer på Korona-smitte.

Følg gjeldende smittevernsregler - www.helsenorge.no/koronavirus

← Tilbake til program