Fay Wildhagen

Fay Wildhagen har siden debuten «Snow» etablert seg som en av landets absolutte live-favoritter, og nå står endelig Tou og Maskinhallen for tur!

For debutalbumet ble hun nominert til Spellemannspris og årets nykommer under P3 Gull, og i 2018 kom det etterlengtede oppfølgeralbumet «Borders». Den unge gitar-virtuosen og ekstreme låtskrivertalentet fikk utfolde seg på ny, og også andrealbumet ble mottatt av stor begeistring fra både fans og presse, og hun ble nok en gang nominert til to Spellemannpriser. I 2019 var hun rettmessig å finne på de fleste store festivalscener. Nylig utgitte «Promise» ble akkurat ukas låt på P3. Nyt den i høstmørket og gled deg til konserten i Maskinhallen!

COVID-19

Dette er et arrangement som skjer under Covid-19 situasjonen. Vi ber derfor alle publikummere om å ta hensyn til hverandre og reglene som er satt av myndighetene og på Tou.

På grunn av publikumsrestriksjoner vil det kun være et begrenset antall billetter tilgjengelige til arrangementene på Tou. Billetter må kjøpes på forhånd.

Vi ber publikum om å holde seg hjemme dersom de kjenner symptomer på Korona-smitte.

Følg ellers gjeldende smittevernsregler - www.helsenorge.no/koronavirus

← Tilbake til program