The Dogs // The Good The Bad & The Zugly // Dangerface

THE DOGS

Norges desidert ivrigste band, The Dogs, kommer nok en gang ut med nytt album på årets første mandag. 6. januar 2020 smeller de ut sitt åttende studioalbum, «Crossmaker», og bare uker etterpå legger de ut på en massiv Norgesturnè. Det er derfor med STOR glede vi kan fortelle at de fredag 7.Februar nok en gang har valgt å legge turen innom oss på Tou! Frontmann, Kristopher Schau, gleder seg som alltid.

«Tou blåste oss rett og slett av banen i fjor. Helvete, for et fett lokale. Og for et fett område. Skjønner ikke hva vi har loka rundt i sentrum for i alle disse åra. Det er jo her vi må spille. ALLTID! Lover å dra med oss nok kumlokk denne gangen, nok merch og enda flere band på scena. Målet må være et tomt Stavanger sentrum dagen etter og tomme hyller med frossenpizza. Fredagen må bli såpass voldsom at lørdag erklæres som offisiell hviledag for siddis!»


THE GOOD THE BAD AND THE ZUGLY

The Good The Bad And The Zugly har opplevd stor oppmerksomhet siden debuten i 2011, og vekker alltid oppsikt med sine intense og eksplosive liveshow. Bandet består av  en gjeng utflytta hadelendinger med en forkjærlighet for god, gammeldags punkrock og er frontet av en av Norges mest karismatiske vokalister; Ivar Nikolaisen!

I januar 2020 er det duket for bandets fjerde studio-album med påfølgende Norgesturné.


DANGERFACE

Dangerface spiller "rævsparkende og hissig rock'n'roll i et helsikes tempo!!"

Dangerface-ordet har spredd seg til England, hvor både Metalhammer og Kerrang! Beskriver bandet som en "scandi-versjon" av storheter som The Ghost Of a Thousand, Gallows og The Bronx.

Når man får musikken, sounden, energien og dette visuelle beistet servert på sølvfat et par meter foran deg, så skjønner du hvorfor Dangerface blir omtalt som et av de råeste band fra den norske rennesteinen om dagen.

Hold av datoen og kjøp billetter allerede nå!

← Tilbake til program