BVIS releaseparty

Rappkjeftet rapartist debuterer med dypdykk i eget sinn, i et forsøk på å komme til bunns i hvem og hva han egentlig er. Bvis’ førstealbum, «Stavangers Finaste», er den evige drømmerens oppgjør med sine værste mareritt; En dokumentasjon av drakampen mellom en nåtid fengslet av fortid og den fangedes frihetsvisjoner om en fremtid i nuet- ett, paradoksalt nok, tidløst tema vi alle kan relatere til. «Stavangers Finaste» er det bortkomne barnets brutalt ærlige reisebrev fra ferden inn i de voksnes rekker; En melodiøs modningsprosess.

Fra myteomspunnet fristiler, bejublet battler og medlem av det notoriske kranglefantkollektivet rapgruppen 152 (bråket med alt som kunne krype og gå i rapmiljøet), til vel respektert og merittert musiker; Bvis har vært et vidkjent navn i norsk hiphop i over femten år. Med flere EP-utgivelser, mixtapebidrag og giftige gjestevers bak seg, inneholder listen over artister han har samarbeidet med tunge navn som Oral Bee, Store P, Thomas Dybdahl, Herreløse og spelemannprisvinner Salvador Sanchez.

Det er på tide at mannen, aka ”babyface” aka ”BVIS” som har spilt utallige konserter på store og små scener rundt om i byen inntar den ny oppussede Maskinhallen når han nå slipper sitt debutalbum.

Tilbake til program