The Dogs + supp: Exploding Head Syndrome

Nytt år, nytt album, ny turnè!

Det handler selvsagt om Norges mest hardtarbeidende band, The Dogs! Og like selvsagt som at guttene er klare med et nytt album, så har de valgt å legge et av stoppestedene på turnèen innom Tou også! Datoen er 28. mars, og frontmann Kristopher Schau har noen klare formeninger om hvorfor hele byen skal ta turen:

«Eneste stedet i byen jeg aldri har spilt! Vi er jo et av de pussige banda som ofte er best når vi kommer til steder vi ikke har vært før. Konkurranseinstinktet kicker inn. «Hvorfor i hælvete har vi ikke blitt invitert hit?!» Sånn blir det garantert nå og. All fornuft blir pælma ut av vinduet og strikker skal tøyes til de ryker. Med andre ord en perfekt aften i Stavanger by».


Exploding Head Syndrome

Exploding Head Syndrome starta opp for åtte år siden og har tre album bak seg. Bandet spiller en god miks av punkrock og hardcore med catchy refreng og harde breakdowns.

EHS slapp nylig singelen «Everyoneʼs A Target» gjennom Big Day Records. Låta ble blant annet tatt med i Deezer sin editorial spilleliste «Metal New Releases». Bandet jobber i disse dager med et nytt album som blir sluppet våren 2019.

Exploding Head Syndrome har spilt en drøss med konserter og festivaler i både innland og utland. De blir blant annet å finne på neste års Punk Rock Holiday i Slovenia. Konsertene har tonnevis med energi og «in your face» attitude så det er bare å hive seg i piten fra første låt.

Hold av datoen, og kjøp billetter allerede nå!

Tilbake til program