Spielbergs vs Aiming for Enrike

Spielbergs

Karrierepilen til Spielbergs har pekt rett opp siden den første gangen de tittet mysende ut av øvingslokalet for snart to år siden. 1. februar 2019 slippes det etterlengtede debut-albumet!

Spielbergs er tre erfarne indiehoder fra Oslos undergrunn som slår seg løs med gitarbasert indierock. De har gjort seg godt bemerket siden oppstarten, og nå har også det store utland virkelig fått øynene opp for Oslo-trioen.

VS

Aiming For Enrike

Kaster du deg med ansiktet først inn i den musikalske virvelvinden, som Tobias og Simen i Aiming For Enrike gjør hver eneste gang, er vi ganske sikre på at du raskt blir fanget i den. Der inne er det atmosfærisk, det er stakkato, det er voldsomt, det er fargesprakende og det er fascinerende. Men mest av alt er det utrolig moro.

Sammen har Aiming For Enrike laget sitt eget univers, hvor alt sentrerer rundt det som skjer mellom de to i øvingslokalet, studio og scenen. Det du ser er det du hører, og det du hører er pur lykke. For lytter og for band.

Dette blir en kveld med to forholdsvis nye helt unike band som kommer til å sette sine spor oppe på Loftet på Tou. Vi gleder oss noe helt enormt!

Tilbake til program