Svømmebasseng+Melkeveien og DJ Strangefruit

Svømmebasseng er kjent for å skape svette lokaler med sin dansbare indie, gjennomførte liveshows og fengende tekster. Publikum blir dratt gjennom et rikt tekstunivers akkompangert av melodiøse riff, harmonerende kor og distinkte synthlag som preger den velkjente sounden til bandet.

Kombinasjonen blir en lett-likelig indiepop med et dypt repertoar av egenpreget sound og tekster som drar lytteren inn i en transe mellom det melodiøse og det lyriske.

Svømmebasseng har de siste årene fylt konsertlokaler landet rundt til randen, men aldri vært på en skikkelig turné. Endelig tar bandet en sammenhengende tur rundt i Norge med splitter nye låter fra den kommende EPen i bagasjen.

Tidligere har bandet blant annet solgt ut Parkteatret, Samfundet, Landmark i Bergen samt Kulturkirka Jakob under Øyanatt.

Etter konserten med Svømmebasseng fortsetter festen med Melkeveien og DJ Strangefruit:

MELKEVEIEN:

Melkeveien er alter egoet til Hamar-baserte Kristian Møller Johansen. Ut over det å ha en solid merittliste som soloartist i både inn og utland, blir også tidvis Melkeveien et trehodet troll med slagverk, perkusjon og enda flere synthesizere. En besetning som tydeligvis fungerer godt da blant andre P3 var over seg av begeistring etter klubbdagen under Øyafestivalen i 2016, hvor de mente Melkeveien var et av veldig få band som stakk seg frem. Melkeveiens singel "Peter Pan Death Wish" ble i 2014 nevnt som "one of the best tracks around" av The Times, og var senest nå i vinter soundtracket i traileren til «You Were Never Really Here» med Joaquin Phoenix i hovedrollen. Melkeveiens bandbesetning har etter slippet av «Homecoming" (13.04.18) jobbet iherdig med ferdigstillingen av EPen «Hockey Pizza» - som slippes fredag 8. Mars 2019.

Hockey Pizza norgesturné:

8. MARS: JAEGER, OSLO

9. MARS: SEBS HOTEL, HAMAR

5. APRIL: TOU, STAVANGER

12. APRIL: FOLQUE, SKIEN

26. APRIL: BØLGEN KULTURHUS, LARVIK

27. APRIL: HULEN, BERGEN

4. MAI: LOKAL BAR, TRONDHEIM

Synthesizer / Kristian Møller Johansen

Synthesizer, Perkusjon / Embret Johnsen

Trommer / John Birkeland Hansen

www.melkeveienmusic.com

DJ STRANGEFRUIT:

Pål "Strangefruit" Nyhus er en bauta og levende legende innenfor norsk klubbkultur. Som DJ har han gjennom tre tiår geleidet generasjoner av danseglade med konstant supply av kvalitetsrik musikk i de fleste sjangere, samt gjort seg bemerket som plateprater i NRK Radio, DJ-musikant i Nils Petter Molværs Khmer ensemble, produsent og co-pilot med Mungolian Jetset.

Pål er evigaktuell, med et enormt register å spille på, og vever settene sine gjennom klubbhistorien på kontemporært vis. Dette ble han nominert til Natt & Dags Oslopris for, i kategorien "Årets Liveopptreden" i forbindelse med hans oppdatering av "Mixed"-plata han opprinnelig ga ut i 1996, og som ble fremført på Øyafestivalen i 2015.

Velkommen til en svett kveld på TOU!Tilbake til program