Mat & drikke

ØST

ØST er vår egen pub som serverer øl av høy kvalitet. Puben ligger i det gamle velferdsbygget som tilhørte Tou Bryggerier. Lokalet var også bryggeriets drikkestue, et sted de ansatte kunne puste ut og ta seg en etterlengtet øl etter dagens arbeidsøkt.

Det er lagt vekt på å bevare og beholde så mye som mulig av byggets originale detaljer og uttrykk. Noen tilpasninger i byggeprosessen måtte likevel til, men puben er laget med god gammel dugnadsånd og tilgjengelige materialer som komplementerer det originale utgangspunktet. 

Dette er arbeid som har kostet både blod, svette og tårer. Eller i vårt tilfelle; Øl, Svette og Tårer!

Velkommen til ØST – mer info finner du her.

T-TIME VINBAR (ÅPNER SNART)

Vegg i vegg med vinyltrykkeriet T-Time Vinyl Plant finner du vår nye vinbar. Lokalene var tidligere bruk til pant og tomgods når bryggeriet var aktivt, og har de senere årene vært både kontor, innspillingslokaler og lager. 

Vinbaren åpner snart, mer informasjon kommer!

 

FORTOU

Fortou er vårt eget street food-konsept og drives av dyktige kokker med erfaring fra topp-restauranter og kokkelandslag. Med inspirasjon fra alle verdenshjørner er menyen frisk, spicy og eksplosiv. Maten lages fra bunnen av og det fokuseres på lokale, ferske råvarer slik at smaksopplevelsen blir unik. 

Fortou ligger i den gamle vaktbua ved inngangen til Tou, og har et godt samarbeid med puben ØST like over veien. Her kan våre gjester kombinere street food med kvalitets-øl som gir unike smaksopplevelser.

Velkommen til Fortou – mer info finner du her.

TAKO BY FORTOU

Tako er Fortou sin forlengede arm, og vårt nye bar- og spisekonsept i hjertet av Stavanger Øst. 

Vi serverer retter inspirert av den meksikanske tacoen. Selv om vi lager tacos inspirert av det meksikanske kjøkken, er allikevel mange av råvarene vi bruker lokale og i sesong.

Med ca 40 sitteplasser på drop-in tilbyr vi barmeny med forskjellige tacos og annen snacks.

Vår eksklusive smaksmeny er booking-basert, og byr på flere runder med forskjellige typer tacos. Vi har noen faste innslag, men menyen varierer sporadisk etter hva vi finner av gode råvarer i sesong, og vår egen kreativitet.

Velkommen til Tako by Fortou – mer info finner du her.