Mat & drikke

ØST

ØST er vår egen pub som serverer øl av høy kvalitet. Puben ligger i det gamle velferdsbygget som tilhørte Tou Bryggerier. Lokalet var også bryggeriets drikkestue, et sted de ansatte kunne puste ut og ta seg en etterlengtet øl etter dagens arbeidsøkt.

Det er lagt vekt på å bevare og beholde så mye som mulig av byggets originale detaljer og uttrykk. Noen tilpasninger i byggeprosessen måtte likevel til, men puben er laget med god gammel dugnadsånd og tilgjengelige materialer som komplementerer det originale utgangspunktet. 

Dette er arbeid som har kostet både blod, svette og tårer. Eller i vårt tilfelle; Øl, Svette og Tårer!

Velkommen til ØST – mer info finner du her.

T-TIME VINBAR

Vegg i vegg med vinyltrykkeriet T-Time Vinyl Plant finner du vår nye vinbar. Lokalene var tidligere bruk til pant og tomgods når bryggeriet var aktivt, og har de senere årene vært både kontor, innspillingslokaler og lager.  

T-Time er resepsjon for Tou og kafé på dagtid. På kveldstid onsdag–lørdag åpner vinbaren.

Velkommen til T-Time Vinbar – mer info finner du her.

FORTOU

Fortou er vårt eget street food-konsept og drives av dyktige kokker med erfaring fra topp-restauranter og kokkelandslag. Med inspirasjon fra alle verdenshjørner er menyen frisk, spicy og eksplosiv. Maten lages fra bunnen av og det fokuseres på lokale, ferske råvarer slik at smaksopplevelsen blir unik. 

Fortou ligger i den gamle vaktbua ved inngangen til Tou, og har et godt samarbeid med puben ØST like over veien. Her kan våre gjester kombinere street food med kvalitets-øl som gir unike smaksopplevelser.

Velkommen til Fortou – mer info finner du her.